Ми доставляємо свіжих раків, протягом 5 років. Наша компанія давно зарекомендувала себе надійним постачальником.


Без вихідних з 10 до 20

Доставка

БЕЗКОШТОВНО

від 3000 грн по Києву і поряд


Варимо БЕЗКОШТОВНО

Рецепт їдальні Кабміна

Спеції

Спеціальний склад спецій, трав і овочів розроблений
для їдальні
Кабінету Міністрів!

30 грн/25 гр

Упаковка

Спеціальна харчова упаковка для зберігання і транспортування
живих і варених раків!

20 грн/1 шт

Наші раки виловлені в Сумській і Полтавській областях на рибницьких господарствах, що спеціалізуються на розведенні раків.

Головна / Як варити / Як приготувати раків – рецепти
Як приготувати раків – рецепти

Наш фірмовий рецепт раків по-міністерськи:
Вам знадобляться: вода, сіль, наші фірмові спеції і ЖИВІ раки!
Спосіб приготування: На 1 кілограм раків 2,3 літрів води, 60 грам солі (2 столові ложки), в киплячу воду додати наші фірмові спеції і тільки потім кидаємо раків, які повністю повинні бути покриті водою. Після закипання, раків потрібно поварити 10 хвилин, а потім дати їм 30 хвилин настоятися. Дуже смачні раки по-міністерськи готові!

Рецепт «Особливий»

Вам знадобляться: живі раки, вода, сіль (на 1 літр води - 1 столова ложка), сушений кріп з парасольками і кілька зубчиків часнику.

Спосіб приготування: в закипівшу воду додати сіль, кріп і зубчики часнику. Через три хвилини додати раків, яких слід варити на сильному вогні. Після закипання вогонь зменшити і варити ще 10 - 12 хвилин, а потім дати їм настоятися під кришкою 10 хвилин.

Раки в пиві

Вам знадобляться: 2 літри пива, 12 столових ложки солі, 12 раків, 12 склянок води, 1 лавровий лист і 6 горошин перцю.

Спосіб приготування: закип'ятити воду з сіллю, лавровим листом і перцем, після цього влити 2 літри пива і довести до кипіння. Після цього потрібно додати раків і варити їх 7 - 10 хвилин. Подавати в гарячому вигляді, попередньо заливши пивом, в якому вони варилися.

Варені раки

Вам знадобляться: 1 кг раків, 1 головка цибулі, 1 столова ложка солі, 1 морква, кріп, 1 лавровий лист і кілька горошин перцю за смаком.

Спосіб приготування: дрібно порізану моркву, нарізану кільцями цибулю, петрушку, кріп, перець і лавровий лист покласти в воду (каструлю слід заповнити водою на ¾). Після закипання додати раків. Після закипання дати їм поваритися ще 10-15 хвилин на сильному вогні з закритою кришкою, а потім ще 10-15 хвилин настоятися.