Ми доставляємо свіжих раків, протягом 5 років. Наша компанія давно зарекомендувала себе надійним постачальником.


Без вихідних з 10 до 20

Доставка

БЕЗКОШТОВНО

від 3000 грн по Києву і поряд

Варимо БЕЗКОШТОВНО

Рецепт їдальні Кабміна

Рецепти варки

Спеції

Спеціальний склад спецій, трав і овочів розроблений
для їдальні
Кабінету Міністрів!

30 грн/25 гр

Упаковка

Спеціальна харчова упаковка для зберігання і транспортування
живих і варених раків!

20 грн/1 шт
Головна / Як варити / Користь варених раків
Користь варених раків

Багато хто вважає, що варені раки є лише смачною закускою до пива. Але це зовсім не так! Раки володіють великою кількістю корисних речовин. З давнього часу рак дуже цінується, адже не дарма вчені до цих пір при розкопках печер в області кухні знаходять ракові панцирі. Раки живуть тільки в чистій воді, і готувати рекомендується саме живих раків, що дає гарантію абсолютно свіжого і екологічно чистого продукту.
Варених раків можуть вживати навіть люди, які сидять на дієті. Рак є низькокалорійним продуктом з вмістом жирів менше одного відсотка. У м'ясі вареного рака містяться мікроелементи (кальцій, йод, фосфор, залізо, магній, калій, сірка і кобальт) і вітаміни (C, D, E, K, B1, B2, B12, B6 і фолієва кислота), необхідні для організму людини. Всі ці речовини є в будь-яуій коробочці таблеток, так що, чи не краще поїсти живий і натуральний продукт, а не хімію?! М'ясо раків також сприяє очищенню жовчовивідних шляхів і печінки, покращує обмін речовин. Багато лікарів рекомендують ракове м'ясо при серцевій недостатності, так як воно містить легкозасвоюваний білок і майже не містить холестерину. Протипоказання для вживання раків тільки одне - їх не рекомендується вживати при алергії на морепродукти.

Народна медицина знайшла застосування і панциру, який, як відомо, складається з хітину. Лікарі використовують його в якості антисептика для загоєння ран. Припарки з товченого панцира лікують пухлини, а порошок рекомендується приймати всередину в складі настоянок. Такі настойки поповнюють запас кальцію в організмі і сприяють відновленню пошкоджених тканин.

Так що не дарма раків вважають дієтичним делікатесом! Насолоджуйтесь їм на здоров'я!